The Saker:ㅤHet pan-Europese project wilde een Grote Recessie, eindigt met Gele hesjes

the-saker:ㅤhet-pan-europese-project-wilde-een-grote-recessie,-eindigt-met-gele-hesjes

13-05-22 10: 45: 00,

door Ramin Mazaheri voor de Saker blog

Het meest vernietigend voor de bewering dat het pan-Europese project welwillend is, is dat er geen plan was om de economie van de eurozone na de 2007 economische crisis weer op gang te brengen, in tegenstelling tot China en de Verenigde Staten. De reden daarvoor werd duidelijk: chaos werd gekoesterd om “hervormingen” door te drukken die de naoorlogse Europese sociaal-democratie zouden doen terugkeren naar de westerse liberale democratie – dat is wat het woord “hervorming” werkelijk betekent in de moderne economische journalistiek.

(Dit is het tiende hoofdstuk in een nieuw boek, France’s Yellow Vests: Western Repression of the West’s Best Values. Klik hier voor het artikel dat dit boek aankondigt en de doelstellingen ervan uitlegt.)

De Fransen hadden echt iets te verliezen van deze “vervormingen”: Het model van Frankrijk combineerde sterke sociale bescherming op Scandinavische schaal, maar zonder hun terugtrekking van publiek eigendom via de-nationalisaties en zeker zonder hun arbeidsmarkt “flexibiliteit”,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: