The Saker:ㅤOpen draad voor vandaag en wat commentaar

the-saker:ㅤopen-draad-voor-vandaag-en-wat-commentaar

13-05-22 10: 52: 00,

Gebruik als open draad voor vandaag voor elk onderwerp dat op de Saker Blog wordt besproken en niet reeds in andere draden is besproken.

Commentaar:

Hoe zit het met die sancties? Europese gaskopers stappen over op roebelbetalingen – Naar verluidt hebben nog meer 14 bedrijven – bovenop de bestaande 20 – het papierwerk aangevraagd om ook rekeningen op te zetten. Italië en Duitsland – grote afnemers van Russisch gas – behoren tot de bedrijven die zijn overgeschakeld. Draghi zegt dat “de meeste gasimporteurs” een rekening in roebel hebben geopend bij Gazprom

Oekraïense vluchtelingen tonen hun moed door in Polen een man neer te steken en te doden die een jonge vrouw verdedigde die door de vluchtelingen werd lastiggevallen. Andere verhalen komen uit Europa van vluchtelingen die weigeren te leven naast mensen die niet blank zijn en vier van hen besloten net om een villa in Frankrijk te grijpen, die toebehoorde aan een Rus,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: