The Saker: Het rijk van de biowapen leugens

the-saker:-het-rijk-van-de-biowapen-leugens

13-05-22 09: 09: 00,

Wat zijn de wortels die zich vastgrijpen, welke takken groeien / Uit dit steenachtige afval? Mensenzoon, / Je kunt het niet zeggen, of raden, want je kent alleen / Een hoop gebroken beelden, waar de zon op slaat, / En de dode boom geeft geen beschutting, de krekel geen verlichting, / En de droge steen geen geluid van water. Alleen / Er is schaduw onder deze rode rots, / (Kom binnen onder de schaduw van deze rode rots), / En ik zal je iets anders laten zien dan hetzij / Je schaduw ’s morgens achter je / Of je schaduw ’s avonds die oprijst om je tegemoet te komen; / Ik zal je angst laten zien in een handvol stof.

T.S. Eliot, The Waste Land: I. The Burial of the Dead, 1922

Deze glimp van “angst in een handvol stof” geldt nu al als een van de belangrijkste doorbraken van de jonge 21eeuw,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: