The Unz Review:ㅤNY Times verschuift oorlogsverhaal, documenteert falen VS in Oekraïne, door John V. Walsh

the-unz-review:ㅤny-times-verschuift-oorlogsverhaal,-documenteert-falen-vs-in-oekraine,-door-john-v.-walsh

13-05-22 04: 00: 00,

The New York Times heeft een job te doen â en het heeft die job de voorbije maanden spectaculair goed gedaan. The Times is een leider, naar de mening van deze schrijver, de leider in het spellen van het VS-verhaal over de oorlog in Oekraïne, een verhaal ontworpen om het moreel hoog te houden, de oorlog een hoog moreel doel te geven en de onnoemelijke miljarden te rechtvaardigen die uit de zakken van de belastingbetalers vloeien in Joe Bidenâs proxy oorlog tegen Rusland. Dag in dag uit, bladzijde na bladzijde vol woord en beeld, instrueert de Times iedereen, inclusief politici en opiniemakers van lager niveau, precies wat ze moeten denken over de oorlog in Oekraïne.

Dus, als de Times zegt dat het niet goed gaat met de VS en hun man in Kiev, Volodymyr Zelensky, is dat een soort man bijt hond verhaal. Het vertelt ons dat sommige waarheden van ongemakkelijk naar onweerlegbaar zijn gegaan.

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: