The Unz Review:ㅤThe Subtleties of Anti-Russia Leftist Rhetoric, door Edward Curtin

the-unz-review:ㅤthe-subtleties-of-anti-russia-leftist-rhetoric,-door-edward-curtin

13-05-22 04: 10: 00,

Terwijl de zogenaamd liberale en conservatieve corporate mainstream media â allemaal stenografen voor de inlichtingendiensten â de meest schaamteloze propaganda over Rusland en Oekraïne uitstorten die zo opvallend is dat het komisch zou zijn als het niet zo gevaarlijk was, krijgen de zelfingenomen cognoscenti ook subtielere boodschappen binnen, vaak van de alternatieve media.

Een vrouw die ik ken en die mijn sociologische analyses van propaganda kent, nam contact met me op om me te vertellen dat er een uitstekend artikel was over de oorlog in Oekraïne bij The Intercept, een on-line publicatie gefinancierd door miljardair Pierre Omidyar die ik al lang beschouw als een toonaangevend voorbeeld van veel bedrieglijke berichtgeving waarin waarheid wordt vermengd met onwaarheden om een âliberaalâ verhaal over te brengen dat fundamenteel de heersende elites steunt terwijl het lijkt alsof ze zich tegen hen keren. Dit is natuurlijk niets nieuws aangezien het de modus operandi is van alle corporate media op hun eigen ideologische en onoprechte manieren,

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: