The Unz Review: Bollock’s Bollocks, door Tobias Langdon

the-unz-review:-bollock’s-bollocks,-door-tobias-langdon

13-05-22 04: 05: 00,

Hier is een verbazingwekkend feit: de blanke wiskundige Claude Shannon (1916â2001) heeft meer bijgedragen aan STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) dan alle zwarten die ooit hebben geleefd. Maar dat deed de Indiase wiskundige Srinivasa Ramanujan (1887â1920) ook. En de Joodse wiskundige Emmy Noether (1882â1935), wat nog verbazingwekkender is. Joden zijn altijd een kleine minderheid van de wereldbevolking geweest en mannen hebben altijd de wiskunde gedomineerd, maar toch heeft één Joodse vrouw in een kort leven de krioelende massa’s van Afrika en de zwart-Afrikaanse diaspora over millennia overtroffen. Zwarten hebben er nooit toe gedaan in de wiskunde of enig ander cognitief veeleisend gebied. Maar Joden zijn enorm belangrijk geweest, op zowel goede als slechte manieren.

Uitmuntende zwarte bijdragen aan de academische wereld

Hoe kan dit zo zijn, als we onderhuids allemaal hetzelfde zijn? Nou, als we allemaal hetzelfde zijn onder de huid, kan het alleen worden verklaard door een kwaadwillende kracht die het enorme intellectuele potentieel van de zwarte gemeenschap onderdrukt.

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: