The Unz Review: Impire of Bioweapon Lies, door Pepe Escobar

the-unz-review:-impire-of-bioweapon-lies,-door-pepe-escobar

13-05-22 04: 05: 00,

Wat zijn de wortels die zich vastklemmen, welke takken groeien / Uit dit steenachtige afval? Mensenzoon, / Je kunt het niet zeggen, of raden, want je kent alleen / Een hoop gebroken beelden, waar de zon op slaat, / En de dode boom geeft geen beschutting, de krekel geen verlichting, / En de droge steen geen geluid van water. Alleen / Er is schaduw onder deze rode rots, / (Kom binnen onder de schaduw van deze rode rots), / En ik zal je iets anders laten zien dan hetzij / Je schaduw ’s morgens achter je / Of je schaduw ’s avonds die oprijst om je tegemoet te komen; / Ik zal je angst laten zien in een handvol stof.

T.S. Eliot, The Waste Land: I. The Burial of the Dead, 1922

Deze glimp van âvrees in een handvol stofâ geldt nu al als een van de belangrijkste doorbraken van de jonge 21eeuw,

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: