The Unz Review: The War on the West, door F. Roger Devlin

the-unz-review:-the-war-on-the-west,-door-f.-roger-devlin

13-05-22 04: 08: 00,

Douglas Murray, The War on the West, Broadside Books, 2022, 320 paginaâs, $27.99 hardcover

Net als Douglas Murrayâs vorige boeken, The Strange Death of Europe (2017) en The Madness of Crowds (2019) â beide gerecenseerd voor American Renaissance door Jared Taylor â The War on the West is waardevolle reportage over de hedendaagse rassengekte. De auteur vermijdt bijna volledig rassenrealisme, maar heeft wel enig inzicht in het soort ressentiment dat antiracisten motiveert.

Rhodes Must Fall

Een deel van het meest informatieve materiaal gaat over morele paniek in het geboorteland van de auteur, Groot-BrittanniÔ, waarover in de Verenigde Staten nog niet veel is geschreven. Een goed voorbeeld is de Rhodes Must Fall beweging, die begon in Zuid-Afrika in 2015 voordat het zich verspreidde naar Groot-BrittanniÔ.

Cecil John Rhodes (1853â1902) was een mijnmagnaat die diende als de zevende premier van Groot-BrittanniÔ’s Cape Colony.

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: