The Unz Review:Als we vluchtelingen MOETEN opnemen, waarom dan niet aandringen op culturele verwantschap?, door John Derbyshire

the-unz-review:als-we-vluchtelingen-moeten-opnemen,-waarom-dan-niet-aandringen-op-culturele-verwantschap?,-door-john-derbyshire

13-05-22 04: 15: 00,

[Excerpted from the latest Radio Derb, now available exclusively through VDARE.com]

Eerder: JOHN DERBYSHIRE: *100,000Afghaanse vluchtelingen komen hier???!!! Why not Settle them Amid Co-Ethnics In The ‘Stans?

Gisteravond, donderdagavond, woonde ik een Center for Immigration Studies evenement bij. CIS is gevestigd in Washington, D.C. maar ze houden af en toe evenementen in New York City. Ze hebben goede sprekers die interessante dingen te zeggen hebben over immigratie.

Deze evenementen in New York werden opgeschort voor de duur van de COVID paniek. Die paniek is nu voorbijâ bij algemene instemming van de bevolking, zo niet bij verklaring van de regeringâCIS heeft ze hervat. Ik was blij aanwezig te zijn bij deze eerste na de hervatting.

CIS, moet ik zeggen, heeft geen formele relatie met VDARE.com. Zij onderschrijven niets van wat wij zeggen, en wij onderschrijven niets van wat zij zeggen. Onze standpunten zijn radicaler dan die van hen.

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: