Trudeau’s Canada begint arme mensen te betalen om geëuthanaseerd te worden

trudeau’s-canada-begint-arme-mensen-te-betalen-om-geeuthanaseerd-te-worden

13-05-22 09:00:00,

De Canadese regering heeft een duivelse nieuwe oplossing bedacht om de inflatie, de dakloosheid, de torenhoge misdaad en de voedseltekorten op te lossen – euthanasie voor de armen.

Het Trudeau-regime zegt dat zij nu gaan aanbieden om te betalen voor euthanasie van mensen die “te arm zijn om waardig verder te leven”, schrijft Newspunch.com.

Wat dit betekent, is dat iedereen die het gevoel heeft dat zijn levenskwaliteit slecht is ten gevolge van radicaal liberaal beleid, nu de staat kan vragen om de rekening voor zijn zelfmoord te betalen.

Alsof het nog niet dystopisch genoeg was met de lockdowns en Orwelliaanse mandaten – wordt nu het doden van de armen omdat zij geen “waardigheid” hebben om te leven als de nieuwe progressieve ideologie beschouwd.

Woensdag besprak Tucker Carlson het schokkende euthanasieprogramma van Canada met schrijver Charles Camosy, die een boek over het onderwerp geschreven heeft.

Volgens Camosy is het beleid van Canada puur kwaad.

Thegatewaypundit.com meldt het volgende:

In 2021 vaardigde het Canadese parlement Bill C-7 uit die de geldige redenen voor medisch geassisteerde zelfmoord sterk uitbreidde. Het wetsvoorstel, dat een “sweeping euthanasia law” werd genoemd, schrapte de meeste beperkingen en maakte het voor Canadezen mogelijk om legaal euthanasie te laten plegen op grond van hun leefsituatie. Nu, dankzij de moreel onrechtvaardige nieuwe wet, komt zowat iedereen in aanmerking voor medisch begeleide zelfmoord, als hij dat wil.

Volgens het Canadese dagblad The Spectator is de kwestie al vanaf het begin een glibberig pad, en voegt eraan toe dat sinds het Hooggerechtshof van Canada in 2015 aanvankelijk enkele beperkingen op de praktijk had ingetrokken, dit altijd de “natuurlijke conclusie” was waarop wij zouden uitkomen.

Uit The Spectator:

“Er is een eindeloos herhaalde kwinkslag van de dichter Anatole France dat “de wet, in haar majestueuze gelijkheid, zowel de rijken als de armen verbiedt om onder bruggen te slapen, op straat te bedelen en brood te stelen. Wat France zeker niet voorzien heeft, is dat een heel land – en een ostentatief progressief land bovendien – besloten heeft zijn sarcasme op de koop toe en tot zijn natuurlijke conclusie te nemen…

Zoals met de meeste glibberige hellingen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: