Vaccinatieramp in Australië en Israël: sterfgevallen exploderen

vaccinatieramp-in-australie-en-israel:-sterfgevallen-exploderen

13-05-22 05: 44: 00,

In veel landen waar vaccinatie in snel tempo is ingevoerd, is het aantal “covids” explosief gestegen. Dit is het geval in Denemarken, Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland, maar ook in Israël en Australië.

Israël heeft het hoogste sterftecijfer opgetekend sinds het begin van de pandemie. In Australië heeft 70procent van alle sterfgevallen door kransslagaderen zich in de laatste vijf maanden voorgedaan. Pfizer-directeur Albert Bourla omschreef Israël vorig jaar als “het laboratorium van de wereld”.

Uit de website van het Euromomo platform, dat de sterftecijfers bijhoudt, blijkt dat de oversterfte in Israël het hoogste niveau heeft bereikt sinds het begin van de coronacrisis.

Ondanks de zeer milde Omikron-variant blijft het aantal “Covid-doden” toenemen. En hoewel ongeveer 66 procent van de Israëlische bevolking “volledig gevaccineerd” is, was 82 procent van de sterfgevallen gevaccineerd.

De laatste gegevens uit Australië zijn ook verontrustend. Op 7 mei kopte de Sydney Morning Herald: “We leven met Corona,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: