Waarom de oorlogszuchtigen het mis hebben over China

waarom-de-oorlogszuchtigen-het-mis-hebben-over-china

13-05-22 05: 37: 00,

In een eerder artikel, “Geen oorlog met China”, besprak ik de plannen van de hersenloze Biden en de neocon bende die hem controleert om een oorlog met China te beginnen. Dat zou een ramp zijn, natuurlijk, maar het leidt tot een andere vraag waar ik het deze week over wil hebben. Moeten we het überhaupt wel met China aan de stok hebben? Waarom kunnen we geen vreedzame, vriendschappelijke betrekkingen met China hebben? De oorlogsstokers beweren het tegendeel; laten we eens kijken naar enkele van hun zogenaamde “argumenten”.

Een ervan is dat de Chinese staat afwijkende meningen onderdrukt en mensen in de gaten houdt. Dat is waar, maar waarom is dit een reden voor oorlog, en wie zijn wij om daarover te praten? James Hankins, hoogleraar geschiedenis aan Harvard, wijst erop dat “onze opgeleide elites de traditionele verdediging van de vrijheid van meningsuiting, de vrije uitoefening van godsdienst en privé-bezit in hun land grotendeels hebben opgegeven. Wakkere linksen die verankerd zijn in universiteiten, grote bedrijven en beroepsverenigingen zijn nu vastbesloten om ons land als ‘structureel racistisch’ te bestempelen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: