Wat doen we in godsnaam hier in Nederland? “Dit moet nu stoppen”.

wat-doen-we-in-godsnaam-hier-in-nederland?-“dit-moet-nu-stoppen”.

13-05-22 05: 39: 00,

Pfizer heeft op basis van een gebrekkige studie bij muizen geconcludeerd dat zijn Corona-vaccin veilig en effectief is voor zwangere vrouwen, zo heeft journaliste Naomi Wolf onthuld. Dit ondanks gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie waaruit blijkt dat zwangere vrouwelijke soldaten massaal ernstige bijwerkingen ondervinden.

Bovendien werden zwangere en zogende moeders uitgesloten van de klinische proeven van Pfizer. Zij mochten niet meedoen, zei Wolf.

Uit gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie blijkt dat er echt ongelooflijke schade is aan foetussen – misvormingen bij vrouwen, vrouwelijke militairen die de verplichte vaccinatie hebben ondergaan – en dat die echt heel heftig is, legt auteur, spreker en coach Henriette Ankone uit in een video die circuleert op sociale media.

“Zie je dit ook in de Nederlandse pers? Nee, helemaal niet. Helemaal niet. Natuurlijk ben ik niet verbaasd, maar we moeten de vraag blijven stellen, want dat is waar het hoort.”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: