Welke sancties? De Russische olie-inkomsten stijgen met 50% en bereiken een recordhoogte

welke-sancties?-de-russische-olie-inkomsten-stijgen-met-50%-en-bereiken-een-recordhoogte

13-05-22 05: 35: 00,

Een paar weken nadat we vernamen dat het saldo van de lopende rekening van Rusland zojuist een recordhoogte had bereikt dankzij de stijgende export van grondstoffen (terwijl het handelstekort van de VS zelf een recordhoogte heeft bereikt)…

… wij hebben vernomen dat, in tegenstelling tot de bedoelingen van de Europese landen, uit een berekening van een Duitse denktank is gebleken dat de olie- en gasinkomsten van Rusland in april een recordhoogte hebben bereikt en in één maand zijn gestegen tot 1,8 biljoen roebel, tegen 1,2 biljoen in maart, hetgeen tot de volgende opzienbarende cijfers heeft geleid: “Na amper vier maanden heeft de federale begroting van Rusland al 50 % van de verwachte olie- en gasinkomsten voor 2022 (9,5 biljoen) ontvangen.”

Nieuwe gegevens! #Rusland’s olie- en gasinkomsten hebben in april opnieuw een recordhoogte bereikt. 1.8 biljoen roebel in één maand, na 1,2 biljoen in maart. Na slechts 4 maanden heeft de Russische federale #begroting nu al 50% van de geplande olie- en gasinkomsten voor 2022 (9,5 biljoen) ontvangen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: