Apolut: Het einde van globetrotting. Door Eric Angerer

apolut:-het-einde-van-globetrotting.-door-eric-angerer

14-05-22 09: 58: 00,

Een standpunt van Eric Angerer.

Noot bij het artikel: Deze tekst is voor het eerst verschenen in “Rubikon – Magazin für die kritische Masse“, waarvan Daniele Ganser en Rainer Mausfeld lid zijn van de adviesraad. Aangezien de publicatie onder een vrije licentie (Creative Commons) is gemaakt, neemt KenFM deze tekst over in secundair gebruik en wijst er expliciet op dat de Rubikon ook afhankelijk is van donaties en steun nodig heeft. We hebben veel alternatieve media nodig!

Buitenlands reizen voor iedereen is een fenomeen van de afgelopen 70 jaren – de Grote Reset zou toerisme weer het voorrecht van een kleine minderheid kunnen maken.

In het jaar 2019 werden 1,46 miljard buitenlandse reizen geteld. Het toerisme was dus een van de economische sectoren met de hoogste omzet, samen met de auto-industrie en de aardolie-industrie. De “pandemie” van Corona leidde echter tot een enorme inzinking in deze sector. Toeristische mobiliteit is in het vizier van de globalistische strategen en hun Grote Reset.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: