Dissident One:ㅤDIESELGEDDON – Amerika’s dieselvoorraad op de rand van catastrofale ineenstorting, leidend tot een TEKORT aan voedsel, kunstmest, kolen en energie – DissidentNL

dissident-one:ㅤdieselgeddon-–-amerika’s-dieselvoorraad-op-de-rand-van-catastrofale-ineenstorting,-leidend-tot-een-tekort-aan-voedsel,-kunstmest,-kolen-en-energie-–-dissidentnl

14-05-22 04:02:00,

In wat wij nu Dieselgeddon noemen, stort het aanbod van dieselbrandstof in de Verenigde Staten in. Tegen eind mei of begin juni – tenzij er iets drastisch verandert – zal dieselbrandstof extreem schaars worden en in heel Amerika gerantsoeneerd moeten worden, schrijft Mike Adams.

Omdat diesel wordt gebruikt door bijna alle treinen (omdat het “diesel-elektrische” treinen zijn), transportvrachtwagens, bouwmachines en landbouwwerktuigen, zal de crash in de beschikbaarheid van diesel ernstige gevolgen hebben voor al het volgende:

  • Beschikbaarheid van voedsel
  • Meststoffen om voedsel te verbouwen
  • Steenkool om het elektriciteitsnet van stroom te voorzien
  • Bouwprojecten
  • Vervoer van consumptiegoederen naar winkels
  • UPS, Fedex, USPS en andere pakketvervoerders

CHART OF THE DAY: I have lengthened the chart for US East Coast’s distillate fuel inventories (diesel and heating oil), adding **monthly data** from 1981 to 1989 to the **weekly data** available from 1990 to 2022.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: