Dissident One:ㅤGroot-Brittannië wordt geconfronteerd met echte voedselarmoede; waarschuwt supermarktgigant – DissidentNL

dissident-one:ㅤgroot-brittannie-wordt-geconfronteerd-met-echte-voedselarmoede;-waarschuwt-supermarktgigant-–-dissidentnl

14-05-22 02:00:00,

De centrale bank heeft gewaarschuwd dat de stijgende kosten van levensonderhoud het land dit jaar in een recessie kunnen duwen. Dit heeft een vooraanstaande supermarktgigant ertoe gebracht een waarschuwing uit te brengen dat Groot-Brittannië met een echte voedselarmoede wordt geconfronteerd, meldt Great Game India.

Volgens The Times van dinsdag beweerde het hoofd van de vooraanstaande Britse supermarkt Tesco, John Allan, dat veel mensen in het land te kampen hebben met stijgende voedsel- en brandstofprijzen dankzij de inflatie.

“Ik was vrijdag in enkele Tesco-winkels en voor het eerst sinds jaren hoorde ik klanten tegen het kassapersoneel zeggen: ‘Stop als je bij 40 pond komt, daar wil ik geen cent boven uitgeven’,” voegde Allan eraan toe.

“Ik denk dat velen van hen worstelen om zowel hun huis te kunnen verwarmen als hun gezin te eten te geven,” vervolgde hij.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: