Dissident One:ㅤHoe de Europese Commissie haar eigen economie vernietigt – DissidentNL

dissident-one:ㅤhoe-de-europese-commissie-haar-eigen-economie-vernietigt-–-dissidentnl

14-05-22 12:00:00,

EU-politici roepen op tot een verbod op de invoer van Russische olie en gas en beweren dat dit Rusland zou schaden. Dat kan zelfs op korte termijn zijn, maar de vraag is wie er op korte termijn meer schade zal ondervinden: Rusland of de EU? Wie dit op de lange termijn schaadt daarentegen, is volkomen duidelijk, schrijft Thomas Röper.

Het verschil tussen olie en gas

Om dit te begrijpen, moeten we eerst kijken hoe handel en levering van olie en gas verschillen. Het eerste wat de EU doet, is een olie-embargo tegen Rusland, dat de EU-commissie graag zou willen opnemen in het zesde pakket EU-sancties dat momenteel wordt besproken, maar dit is tot nu toe niet gelukt door met name oppositie uit Hongarije.

De reden waarom de EU per direct een olie-embargo zou willen invoeren,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: