Dissident One:ㅤMiljoenen doden: vaccinatie-expert waarschuwt voor ramp voor gevaccineerden – DissidentNL

dissident-one:ㅤmiljoenen-doden:-vaccinatie-expert-waarschuwt-voor-ramp-voor-gevaccineerden-–-dissidentnl

14-05-22 10:00:00,

In een interview waarschuwt de Belgische vaccinatiedeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche: De vaccinaties, vooral van kinderen, moeten onmiddellijk worden stopgezet. Geneesmiddelen voor profylaxe en vroege behandeling van corona moeten onmiddellijk worden onderzocht en gebruikt. Anders wordt het de komende maanden gevaarlijk voor de gevaccineerden. Het virus zal muteren en de vaccinatie is de schuldige. In veel gevallen zal dit fataal zijn voor degenen die zijn ingeënt. Vanden Bossche waarschuwt dat landen met een hoge vaccinatiegraad een ramp tegemoet gaan, aldus Wochenblick.

Vorig jaar waarschuwde hij voor vaccinatie tegen de pandemie om ontsnappingsvarianten niet te forceren. Hij had gelijk, zoals de omicron-variant laat zien, die iedereen meerdere keren kan besmetten, zelfs met korte tussenpozen. Er lijkt nu echter een nog slechter beeld naar voren te komen, een onvoorziene omvang van de naderende gezondheidscatastrofe die zelfs hem verbaast.

Vaccinaties leiden tot gevaarlijke ontsnappingsvarianten

De Corona-injecties leveren geen steriele immuniteit op en verstoren het aangeboren afweersysteem van het lichaam.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: