Dissident One:ㅤOekraïense kinderen worden ontvoerd uit Polen en verkocht aan pedofielen of gedood om hun organen te oogsten – DissidentNL

dissident-one:ㅤoekraiense-kinderen-worden-ontvoerd-uit-polen-en-verkocht-aan-pedofielen-of-gedood om-hun-organen-te-oogsten-–-dissidentnl

14-05-22 06:00:00,

Oekraïense baby’s en zeer jonge kinderen worden ontvoerd en verkocht aan de grens tussen Oekraïne en Polen, waar elitaire pedofielen tot 150.000 dollar betalen om de baby’s te kopen voor hun eigen gestoorde plezier, meldt NewsPunch.

“Dit is momenteel gewoon een snoepwinkel voor hen,” zegt Dean, een voormalige Britse soldaat die verbaasd is over de wereld van elitepedofilie waarmee hij in aanraking is gekomen. Dean werkt nu voor MitMark, een particulier risicoadviesbedrijf dat ’terechtkwam’ in de strijd tegen mensenhandel nadat hij bij de Medyka-overgang in Polen was aangekomen om aan crisisbeheersingsprojecten te beginnen.

“Je zou niet denken dat een mens dat een ander mens aan zou kunnen doen,” zei hij. “Het gaat verder dan terrorisme. Ik heb het grootste deel van mijn volwassen leven tegen terrorisme gevochten, maar zij geloven tenminste nog in iets. Handelaren geloven in niets anders dan hebzucht en geld.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: