Dissident One:ㅤOnvruchtbaar door Corona-injecties: Gynaecoloog slaat alarm – DissidentNL

dissident-one:ㅤonvruchtbaar-door-corona-injecties:-gynaecoloog-slaat-alarm-–-dissidentnl

14-05-22 07:00:00,

Gynaecoloog dr. Leist weet het zeker: “Er komt iets gruwelijks aan!” In dit interview beschrijft gynaecologe Dr. Rebekka Leist haar uitgebreide onderzoek en afschuwelijke waarnemingen sinds het begin van de Covid-vaccinaties, meldt Wochenblick.

Dr. Leist ontvangt in haar praktijk patiënten met een kinderwens – ook patiënten tijdens vruchtbaarheidsbehandelingen, na miskramen en bij zwangerschapscomplicaties. Volgens al haar informatie hebben de Covid-injecties waarschijnlijk niet te overziene gevolgen voor de voortplanting.

Het vermoeden dat de geninjecties van invloed kunnen zijn op de vruchtbaarheid bestaat al enige tijd. Elsa Mittmannsgruber onderzoekt deze verontrustende verdenking in gesprek met Dr. Leist. Kunnen de Covid-vaccinaties mensen onvruchtbaar maken, leiden ze zelfs tot miskramen of meer ziekte en sterfte onder zuigelingen? De gynaecologe Dr. Rebekka Leist doet schokkende vaststellingen in verband met de Covid-vaccinaties in haar eigen praktijk. Ze gaat zelf op onderzoek uit omdat de officiële instanties geen gevolg geven aan de waarschuwingen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: