EZAZ.NL:ㅤRadio Moddergat: You’re invited

ezaz.nl:ㅤradio-moddergat:-you’re-invited

14-05-22 04:00:00,

Welkom in 60 minuten berichten over een in waanzin gebrachte wereld. Radio Moddergat stookt de zender weer op voor een greep uit de ontwikkelingen die ons leven beheersen. Eens per twee weken online vanaf vrijdagavond. Radio Moddergat wordt voor 0% gesponsord door Pfizer, Bill Gates of Blackrock.

EnerzijdsAnderzijdsEnerzijdsAnderzijds

Podcast by EZAZ

Radio Moddergat – You’re invited – 2022-05-13byEZAZ

In deze kersverse uitzending van Radio Moddergat veel aandacht voor twee belangrijke documentairer: over Oekraïne en de verkiezingen in de VS van 2020, waar toch een luchtje aan zit …

Radio Moddergat – You're invited – 2022-05-13Search EpisodesClear Search Radio Moddergat – You’re invited – 2022-05-13 13 mei 2022 EZAZ Load MoreSearch Results placeholderPrevious EpisodeShow Episodes ListNext EpisodeShow Podcast Information

Met Radio Moddergat vult EZAZ.nl geschreven berichtgeving aan met audio. In een uitzending laten we audio-fragmenten horen uit de actualiteit. Ideaal voor diegene die liever luistert dan leest.

De nieuwsbrief kom gelijktijdig uit met de podcast waarbij de in de uitzending besproken items terugkomen en van eventuele bronnen worden voorzien. Met een duidelijke tijdsaanduiding is het fragment zonder de hele uitzending terug te luisteren snel terug te vinden.
Hiermee is de nieuwsbrief een onmisbaar bij het beluisteren van Radio Moddergat.

Nog geen (gratis) abonnee? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

You’re invited

Bij uitgenodigd worden denken we snel aan een feestje, het bijwonen van een huwelijksvoltrekking of een filmavondje.

Zo’n uitnodiging kunt u zeker krijgen,

 » Lees verder op EZAZ.NL

%d bloggers liken dit: