Het dilemma van de G7 met de miljarden voor Oekraïne

het-dilemma-van-de-g7-met-de-miljarden-voor-oekraine

13-05-22 11: 25: 00,

De G7 vergadert in Duitsland en belooft Oekraïne miljarden meer. Wat op korte termijn gewoon duur is, kan op lange termijn een existentieel probleem worden.

De Russische televisie heeft verslag uitgebracht over de bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken van de G7-landen. Omdat de Russische berichtgeving sterk afwijkt van wat de westerse media erover melden, heb ik de bijdrage van de Russische televisie vertaald.

Begin van de vertaling:

Robbing Russia: Who pays for the G7 “banquet”?

De G7-vergaderingen zijn steeds minder verrassend. De gast uit Oekraïne bedelt traditioneel om geld, ofwel Europees, ofwel uit Rusland gehaald. Er zijn geen besprekingen gepland. Waarom met Kuleba praten ? Als ze een cheque uitschrijven aan de Oekraïeners, waar denken ze dan aan? De Franse president Macron denkt zeker aan de komende parlementsverkiezingen. De Duitse regering, die pas zes maanden aan de macht is, heeft niet veel vertrouwen van haar burgers gekregen. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Baerbock heeft geen andere keuze,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: