Hoera, Poetin heeft de klimaatverandering afgeschaft!

hoera,-poetin-heeft-de-klimaatverandering-afgeschaft!

14-05-22 06: 06: 00,

Sinds Rusland in Oekraïne heeft ingegrepen, is de klimaatverandering niet langer een probleem. In plaats van op energietransitie vertrouwt de EU nu op de vuilste energiebronnen.

Nog niet zo lang geleden kondigde het pas benoemde hoofd van de EU-Commissie, Ursula von der Leyen, haar “Green Deal for Europe” aan. Het plan is om tegen 2030 een triljoen euro, of 1.000 miljard euro, te investeren in de strijd tegen de klimaatverandering. En wat werd ze daarvoor gevierd, want misschien herinnert u het zich nog: dat was de tijd dat Greta’s getuigen elke vrijdag in de voetgangerszones rondstuiterden tegen de vermeende door de mens veroorzaakte klimaatverandering, die het einde van de wereld in slechts tien jaar zou betekenen als we niet heel snel en radicaal afstand doen van fossiele brandstoffen.

Klimaatverandering als business model

Zelfs Flinten-Uschi gelooft waarschijnlijk niet dat klimaatverandering, die ontegenzeggelijk al bestaat sinds het ontstaan van onze thuisplaneet, door de mens wordt veroorzaakt, maar het is een geweldige manier om geld te verdienen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: