Israël’s PR Probleem, en andere notities van de rand van de Verhalende Matrix

israel’s-pr-probleem,-en-andere-notities-van-de-rand-van-de-verhalende-matrix

14-05-22 12: 19: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Israëls groeiende PR-crisis komt erop neer dat zijn geweld en onderdrukking niet plaatsvinden in een of ander ver land, zoals in het geval van Amerikaanse oorlogen, maar thuis, omringd door videocamera’s en afgedwongen door politie en soldaten die geen bedreven PR-spinmeisters zijn.

De Israëlische apartheid wordt niet opgelegd door getrainde propagandisten, maar door gewapende misdadigers die hun hele leven te horen hebben gekregen dat de mensen die zij in toom moeten houden, inferieur zijn. Ze denken er niet over na hoe het eruit zal zien wanneer ze bijvoorbeeld rouwenden aanvallen op de begrafenis van een Palestijnse Amerikaanse journalist die werd gedood door IDF sluipschuttervuur. Als de hele zaak zou worden gesteund door spinmeisters als Jen Psaki, Michael McFaul en Jake Tapper zou het zich op een veel media-vriendelijker manier ontvouwen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: