Lao Sue: Nieuw liedje en videoclip door Tony King, tekst door Caitlin Johnstone

lao-sue:-nieuw-liedje-en-videoclip-door-tony-king,-tekst-door-caitlin-johnstone

14-05-22 12: 08: 00,

Een singer/songwriter genaamd Tony King en zijn band Beautifully Mad zijn ingegaan op mijn publiek aanbod voor muzikanten die mijn gedicht “Lao Sue” op muziek zouden willen zetten, en het is zo mooi dat ik het onmiddellijk moet delen. King won de Australische Songwriter van het Jaar in 2020 en 2009, en ik ben diep vereerd dat hij ervoor koos om zoiets moois te maken met een aantal teksten die echt speciaal zijn voor mij om een heleboel redenen.

King zette het lied ook in een videoclip die echt het gekke leuke romantische gevoel van het hele ding naar voren brengt, en… ik weet het niet kijk er gewoon naar Ik ben zo opgewonden om dit met jullie te delen.

King’s website is hier en zijn Patreon is hier.

Ik ben gewoon zo blij met hoe dit is uitgepakt en hoe cool dit open artistieke samenwerkingsmodel is.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: