NachDenkSeiten:ㅤBrieven aan lezers over “Baerbock en de kitschpropaganda”

nachdenkseiten:ㅤbrieven-aan-lezers-over-“baerbock-en-de-kitschpropaganda”

14-05-22 12: 00,

Tobias Riegel becommentarieert hier de politiek en de zelfdramatisering van de groenen en in het bijzonder die van federaal minister van Buitenlandse Zaken Baerbock tegen de achtergrond van de oorlog in Oekraïne. Met een “vuurwerk van emotionele afleiding” proberen de Groenen de mensen de geopolitieke realiteit en de geschiedenis van deze oorlog te doen vergeten. Baerbock is “begenadigd voor het verwerpelijke spel op het toetsenbord van de emotionele meningsvorming”, haar reis naar Butscha kan een “triomf van de afleiding” worden genoemd. De conclusie is dat de Groenen zich wel degelijk moeten verantwoorden voor hun beleid. Maar een “overweldigende politiek-mediacampagne” leidt ertoe dat “zelfs de grootste onzin en de meest directe valse bewering over het (altijd!) escalerende karakter van wapenleveranties niet op gepaste wijze ter discussie wordt gesteld”. Wij danken u voor de talrijke en interessante e-mails. Hieronder volgt een selectie van de brieven aan de redacteur. Samengesteld door Christian Reimann.

1e brief aan de redactie

Geachte Nachdenkseiten team, geachte heer Riegel

Toen ik uw artikel over de Groenen las,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: