Over CommonSenseTV – commonsensetv.nl

over-commonsensetv-–-commonsensetv.nl

14-05-22 11:49:00,

CommonSenseTV  – Eerlijk Oprecht Nieuws & Opinies

Omdat u recht heeft op de andere kant van het verhaal.

CommonSenseTV bestaat uit burgers uit alle lagen van de samenleving die vrijwillig, onafhankelijk en oprecht hun best doen om de waarheid te onthullen en de andere kant van het verhaal te laten zien.

Iedereen werkt volledige onafhankelijk van elkaar. Er is geen controle en dat gaat tot nu toe heel goed omdat we van mening kunnen verschillen op derails maar allemaal hetzelfde doel hebben:

Een samenleving gebaseerd op gezond verstand en handelen op basis van de rede in een soeverein Nederland

Een standpunt waar we als Nederland ooit bekend om stonden en trots op waren.

Echte journalisten bestaan vrijwel niet meer. De mainstream media is een verlengstuk van de staat geworden.

Omdat zij het laten liggen, voelen wij ons verplicht zelf te mensen te informeren en bij te dragen aan een collectieve bewustwording in dit land en in de wereld.

Wij zijn vooral afhankelijk van de donaties van de lezers.

Ongecensureerde artikelen en columns, onafhankelijk van elkaar geschreven. Wij hebben geen eindredactie. De artikelen moeten goed onderbouwd worden en de schrijvers uitten vaak duidelijk hun mening over bepaalde zaken.

Wij minachten de lezers niet zoals de mainstream media dat doen die denken u een mening te moeten opdringen en te dicteren.

Wij gaan ervan uit dat mensen zelf prima in staat zijn hoe zij bepaalde stukken moeten lezen en dat de meningen, naast de feiten die worden gepresenteerd, persoonlijke meningen zijn.

Hierover kunnen wij dan weer discussiëren onder de artikelen.

We streven ernaar om het schoon te houden van spammers en halen onnodige schuttingtaal, persoonlijke aanvallen vanwege de mening van een ander en trollen te weren om uiteindelijk te groeien tot een groot burgerplatform voor iedereen waar men er op kan vertrouwen dat er op een volwassen manier met elkaar omgegaan wordt.

We staan open voor kritiek omdat we ons bewust zijn dat we ons telkens weer een spiegel voor moeten houden om niet in een tunnelvisie terecht te komen.

CommonSenseTV heeft heel veel zaken voorspeld die achteraf exact zo uitgekomen zijn. Dat is niet moeilijk zolang je integer bent en over een beetje gezond verstand beschikt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: