Over CommonSenseTV

over-commonsensetv

14-05-22 11:49:00,

Nadat we bijna 3 maanden uit de lucht zijn geweest vanwege censuur zijn we weer terug! We bouwen CommonSenseTV gewoon weer op.

CommonSenseTV  – Eerlijk Oprecht Nieuws & Opinies
Omdat u recht heeft op de andere kant van het verhaal.

Ten eerste: Wilt u meldingen van ons ontvangen zodra er een nieuw artikel of column is gepubliceerd? Ontving u meldingen maar nu niet meer?

Klik op het rode belletje links onderaan.

Wie zijn wij?

CommonSenseTV bestaat uit mensen uit alle lagen van de samenleving die vrijwillig, onafhankelijk en oprecht hun best doen om de waarheid te onderzoeken en om de andere kant van het verhaal te laten zien aan het publiek.

Omdat de media het laten liggen en zich tegen het volk hebben gekeerd, voelen wij ons verplicht om op te staan zodat mensen een mening kunnen vormen nadat zij ook de andere kant van het verhaal te hebben gezien of gelezen.

Wij vinden dat de media eenzijdig zijn en journalisten hun taak niet meer uitvoeren als de waakhond van onze democratie. Da wat en is de rol van de media maar ze verzaken collectief.

Nu functioneren zij als een verlengstuk van de overheid en maken zij zich dagelijks schuldig aan desinformatie en het opdringen van meningen die passen in het narratief van het regeringsbeleid. Beter gezegd: Het EU beleid. Een beleid dat wordt uitgevoerd door ongekozen bureaucraten.

Ironisch genoeg maken zij de mensen wijs dat platforms zoals CommonSenseTV juist desinformatie verspreiden.  Wij vragen altijd om aan te duiden waar wij dan exact desinformatie hebben verspreid. Een antwoord blijft altijd uit of je wordt uitgescholden omdat de argumenten op zijn.

Dat overheden en staatstelevisie ons op een blacklist zetten als zijnde “nepnieuwsverspreiders” is een groot compliment.

Men wil ons de mond snoeren omdat we net iets teveel waarheden onthullen en de regering wil alles behalve een samenleving waarin burgers voor zichzelf denken. Het is de nachtmerrie van iedereen die streeft naar meer en meer macht  en voor carrière politici.

Daarom vind u hier ongecensureerde artikelen en columns, onafhankelijk van elkaar geschreven. Zonder politieke correctheid.

Wij hebben geen eindredactie. Wij bemoeien ons niet met elkaars schrijven. We kunnen onderling van mening verschillen, en dat is heel gezond,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: