Parodontale aandoeningen, mondzweren, herpes, gordelroos, huideczeem – “De symptomen zijn na de derde vaccinatie het sterkst”

parodontale-aandoeningen,-mondzweren,-herpes,-gordelroos,-huideczeem-–-“de-symptomen-zijn-na-de-derde-vaccinatie-het-sterkst”

14-05-22 02:48:00, Afbeelding via Vaccines.news De lijst van bijwerkingen van de COVID-19 vaccinaties groeit bijna dagelijks. Zo vermeldt een recente studie van het Berlijnse Charité ziekenhuis ernstige gevolgen, meldt de “Berliner Morgenpost” (Biontech & Co.: Neue Studie – Schwere Nebenwirkungen häufiger? – Berliner Morgenpost). Daartoe behoren hartspierontsteking, zenuwverlamming of hart- en vaatproblemen. Artsen uit verschillende disciplines hebben zich kritisch uitgelaten over de gevolgen van vaccinaties, en nu sluiten tandartsen zich daarbij aan. De tandarts Dr. A. en haar collega Dr. B. (namen bij de redactie bekend) hebben elk al vele jaren een praktijk in Duitsland. Zij wensen anoniem te blijven omdat zij bang zijn voor represailles van de autoriteiten wegens hun kritische uitlatingen, schrijft Epochtimes.de.

Bloedingen zijn niet te verklaren

Beiden registreren een toenemend aantal ontstekingen, onder andere van het mondslijmvlies, de tong en tandvleesontstekingen. Parodontale aandoeningen, mondzweren, uitslag op het mondslijmvlies, evenals verschillende andere ontstekingen in dit gebied. Een toenemend aantal herpesgevallen op de lip behoort ook tot de diagnoses. “Onverklaarbare” hevigere bloedingen treden op tijdens de behandelingen, hoewel de patiënten geen bloedverdunners nemen. “Veel tot dan toe chronische ontstekingen gaan over in een acuut stadium, soms fulminant”, meldt Dr. B.

Maar de twee tandartsen hebben ook uiterlijke veranderingen geregistreerd. Daartoe behoren gordelroos en huideczeem, bijvoorbeeld in het gezicht of op de armen, beschrijft Dr. A. Patiënten klagen ook over vermoeidheid, slapheid en lusteloosheid. Zenuwveranderingen zoals trigeminusneuralgie (aangezichtspijn) komen vaak voor. Tijdens de behandeling merkt zij bij haar patiënten een verhoogde zware ademhaling of kortademigheid op, voegt Dr. aan de keten van symptomen toe, en spreekt ook over een grauwe verkleuring van de huid of hangende bovenoogleden (ptosis).

Verlies van levenskwaliteit

Sommige gebitsproblemen zijn te herstellen, maar bij ernstig botverlies (parodontose) zijn tanden soms niet meer te redden. In elk geval hebben de patiënten intensievere zorg van de artsen nodig, zegt Dr. B. Andere ziekten zoals eczeem zijn ook te behandelen. Over het geheel genomen veroorzaakt dit echter meer kosten en vermindert het de kwaliteit van het leven, zeggen zij beiden. Met behulp van vitamines en vitale stoffen kunnen ook vermoeidheid en slechte prestaties verholpen worden, aldus Dr. B.

Dr. A praat ook met haar patiënten over de oorzaken van hun problemen, omdat zij daarnaar vragen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: