RubikonNews:ㅤToxic Relationships

rubikonnews:ㅤtoxic-relationships

14-05-22 12: 00,

Deze uitgave van Tailwind gaat over het bewust maken van mensen in onze directe omgeving die niet goed voor ons zijn: Mensen die ons van onze energie beroven, ons voeden met ons falen, er plezier in scheppen ons leven permanent op een hellend vlak te brengen.

Dit kunnen collega’s op het werk zijn, maar ook onze partner, zus, broer of vooral onze eigen ouders. Veel van deze processen voltrekken zich geheel onbewust en worden in de loop van de tijd zelfstandig en worden een onbeminde maar waargenomen werkelijkheid die niet kan worden veranderd.

Tientallen jaren lang was ik zelf een “slachtoffer” van zulke mensen, totdat ik besefte welke rol ik in deze relaties had gespeeld. Ik ben begonnen met het oplossen van giftige verbindingen door hun energie terug te trekken. Deze stap geeft ongelooflijk veel rugwind voor een meer zelfbepaald, tevreden en gelukkig leven.

De zesde aflevering van de Tailwind Podcast

Spenden per SMS

Vond je dit artikel leuk?

” Lees verder op Rubikon Nieuws

%d bloggers liken dit: