Senator Rand Paul stopt massaal hulppakket van $40 miljard aan Oekraïne met ÉÉN SIMPELE VRAAG

senator-rand-paul-stopt-massaal-hulppakket-van-$40-miljard-aan-oekraine-met-een-simpele-vraag

14-05-22 09:53:00,

Senator Rand Paul heeft een opgeblazen hulppakket van 40 miljard dollar aan Oekraïne geblokkeerd dat door de Senaat zou worden goedgekeurd door toezicht te vragen op de uitgaven van Oekraïne. Oekraïne wordt al jaren consequent gerangschikt onder de meest corrupte landen van het Europese continent. Daarom is het van cruciaal belang dat, wanneer de V.S. hun geld sturen, zij weten hoe dat geld wordt besteed. Dus wanneer een hulppakket van 40 miljard dollar met weinig tegenstand door het Huis gaat, en van bijde partijen steun in de Senaat krijgt, alleen maar om tegengehouden te worden door één dappere Senator die vraagt om toezicht op de manier waarop dat geld door Oekraïne besteed wordt, dan weet u dat het er voor de Democraten en de RINOS helemaal niet om gaat Oekraïne te helpen. Het gaat om oorlogszucht en om deugdsignalering, schrijft Jesse Martin.

Senator Rand Paul (KY) heeft donderdag de goedkeuring van een opgeblazen hulppakket van $40 miljard aan Oekraïne tegengehouden door, in wezen, te vragen hoe het besteed zal worden. De senator van Kentucky heeft zowel de meerderheidsleider van de Senaat, Chuck Schumer, als de minderheidsleider, Mitch McConnell, gedwarsboomd door te weigeren het wetsvoorstel aan te nemen zonder dat er een amendement aan wordt toegevoegd dat vereist dat een inspecteur-generaal toezicht houdt op de uitgaven in Oekraïne. Zolang dit amendement niet is toegevoegd, zal Paul het wetsontwerp niet goedkeuren.

Senator Paul maakte in de Senaatskamer het volgende bezwaar, terwijl hij zijn redenering toelichtte om te weigeren dit wetsontwerp te laten passeren.

Senator @RandPaul Objects To Passage Of $40 Billion Foreign Aid Package To Ukraine Until Financial Oversight Is Included

“My oath of office is to the U.S. Constitution, not to any foreign nation.”

Schumer Refuses To Modify, Paul Objects pic.twitter.com/HnxUxPCFge

— The Columbia Bugle 🇺🇸 (@ColumbiaBugle) May 12, 2022

“Mijn ambtseed is aan de grondwet van de VS, niet aan een buitenlandse natie. En hoe sympathiek de zaak ook moge zijn, mijn ambtseed staat in het teken van de nationale veiligheid van de Verenigde Staten van Amerika. Wij kunnen Oekraïne niet redden door de economie van de V.S. ten gronde te richten.”

“Dit is de tweede uitgavenrekening voor Oekraïne in twee maanden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: