The Saker: 50 miljard in Lend and Lease, of waarom de VS verdoemd is.

the-saker:-50-miljard-in-lend-and-lease,-of-waarom-de-vs-verdoemd-is.

14-05-22 12: 24: 00,

Een ‘Word Cartoon’ door F(unny)MAN voor de Saker Blog

Vandaag, na enkele weken in een ziekenhuis te hebben gelegen om te herstellen van een ernstige intoxicatie die me bijna het leven heeft gekost (1) en die me tussen leven en dood heeft gehouden als gevolg van de secundaire effecten van zo’n gebeurtenis (ik bedoel de intoxicatie), hebben de dokters de medische oplossing gevonden om me te genezen, deze toegepast en.. voila 20 minuten later zit ik weer thuis te lezen dat de regering van de VS zich opmaakt om in het kader van de Lend and Lease Act hulp te verlenen aan de Oekraïense Satrapie (AKA Land 404) om het overeind te houden, zijn leger weer op te bouwen, en natuurlijk een tegenoffensief te lanceren dat Rusland tot voorbij de Oeral zal duwen, en zeker voor 50 miljard meer, tot voorbij het Kolyma gebergte.

Iedereen weet dat de Amerikanen dit doen omdat ze in een land van overvloed leven, een functionele post-schaarste samenleving, waar geld geen issue is,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: