The Unz Review: Dallas: Racistische agenten staan achter bevoorrechte spleetogen nadat onderdrukte zwarten Koreaanse kapsalon overvallen hebben, door Andrew Anglin

the-unz-review:-dallas:-racistische-agenten-staan-achter-bevoorrechte-spleetogen-nadat-onderdrukte-zwarten-koreaanse-kapsalon-overvallen-hebben,-door-andrew-anglin

14-05-22 04: 00: 00,

Misschien moeten de regering en de politie van Dallas in plaats van de zwarte gemeenschap te veroordelen voor het plegen van een massale schietpartij op blanke bevoorrechte Aziaten, eens proberen te begrijpen waarom zwarten de behoefte voelen om de Aziatische kapsalon overhoop te schieten?

Fox News:

Nadat de autoriteiten aanvankelijk haat hadden uitgesloten als mogelijk motief achter een schietincident in een kapsalon in Dallas deze week, waarbij drie mensen gewond raakten, zei een politiechef dat het incident mogelijk een haatmisdrijf was.

Politiechef Eddie GarcÃa kondigde vrijdag aan dat de schietpartij in de Hair World Salon in Dallas woensdag mogelijk racistisch gemotiveerd was, meldde de Dallas Morning News.

Het kan ook verband houden met twee andere rasgerelateerde schietpartijen in de stad, aldus de politiechef.

De politiechef van Dallas zei vrijdag dat een schietpartij waarbij drie vrouwen gewond raakten in een kapsalon in Koreatown mogelijk een haatmisdrijf was, terwijl hij aankondigde dat er een verband zou kunnen zijn met twee andere schietpartijen in zaken die gerund worden door Aziatische Amerikanen.

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: