The Unz Review: Katharine Birbalsingh van het Verenigd Koninkrijk, Meisjes willen gewoon plezier hebben of tenminste niet rekenen. Wat is daar mis mee?, door Lance Welton

the-unz-review:-katharine-birbalsingh-van-het-verenigd-koninkrijk,-meisjes-willen-gewoon-plezier-hebben-of-tenminste-niet-rekenen.-wat-is-daar-mis-mee?,-door-lance-welton

14-05-22 04: 00: 00,

Er is een fascinerende woede gaande in Engeland, waarin de cognitieve dissonantieâveroorzaakt door hun leven in een geruststellende wereld van leugensâop volle toon te zien is. Het probleem: een POC opvoedkundige, Indo-Guyanese Nieuw-Zeelandse Katharine Birbalsingh, heeft het aangedurfd om te zeggen, niet dat meisjes gewoon plezier willen maken precies, maar dat ze zeker geen wiskunde willen doen. Alles wijst erop dat ze gelijk heeft, om krachtige evolutionaire redenen.

Birbalsingh is hoofdonderwijzeres (=directeur) van Michaela Community School in Wembley, een extreem arm en bruisend gebied van Londen. Bekend als âBritainâs strengste schoolâ [Britain’s strictest school gets top marks from Ofsted, by Richard Adams, The Guardian, June 16, 2017], heeft Birbalsinghâs leiderschap het mogelijk gemaakt dat de school, ondanks alle nadelen van het gebied,

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: