Vaccinbijwerking: Baby verdrinkt in acht centimeter badwater nadat moeder was flauwgevallen na COVID-19 prik

vaccinbijwerking:-baby-verdrinkt-in-acht-centimeter-badwater-nadat-moeder-was-flauwgevallen-na-covid-19-prik

14-05-22 11:53:00,

Een 9 maanden oude baby in het Verenigd Koninkrijk is in een badkuip verdronken nadat haar moeder, die de dag tevoren een COVID-19 prik had gekregen, tijdens de badroutine was flauwgevallen.

Het incident deed zich afgelopen maart voor toen de moeder, advocate Louise Atkinson, flauwviel terwijl ze Eleanor een bad gaf in hun huis in Dorset, bericht Newspunch.com.

Atkinson’s echtgenoot James kwam thuis en ontdekte dat de badkamerdeur geblokkeerd was door het lichaam van zijn flauwgevallen vrouw, en ging vervolgens de badkamer binnen om Eleanor met haar blauwe gezicht naar beneden in 8 cm water aan te treffen.

“De heer Atkinson haalde haar uit het water en wekte zijn vrouw door haar vast te grijpen. Daarna legde hij Ellie op de badkamervloer waar hij begon te reanimeren terwijl hij 999 op de luidspreker belde,” meldt de Daily Mail.

“De heer Atkinson, een zakenmanager, ging door met de reanimatiepogingen totdat de hulpdiensten zes minuten later bij hun huis van £500.000 in Christchurch, Dorset aankwamen.”

Infowars.com meldt:

Terwijl de baby per helikopter naar het Southampton General Hospital in Hampshire werd gevlogen, waren pogingen om haar te reanimeren niet succesvol en werd zij vier uur later dood verklaard.

De familie besprak de tragische dag tijdens een onderzoek naar de dood, waar de ontredderde moeder zei dat ze gestrest was geweest over het maken van afspraken voor Eleanors aanstaande hartoperatie.

Metro.co.uk meldt:

Mevrouw Atkinson zei dat ze besloot haar dochter in bad te doen, omdat ze ziek was geweest tijdens haar ochtendvoeding.

Zij legde uit dat de negen maanden oude een “chirurgische wasbeurt” nodig had voordat zij in het ziekenhuis zou worden opgenomen voor haar ingreep.

Een geëmotioneerde mevrouw Atkinson vertelde de lijkschouwing: “Ik begon haar op te tillen en dat is alles wat ik me kan herinneren.

Het volgende wat ik me kan herinneren is dat James tegen me schreeuwde en aan me trok.”

De medische onderzoekers denken dat Eleanor langer dan 30 minuten ondergedompeld kon zijn geweest.

Wat betreft de mogelijkheid dat het vaccin de black-out veroorzaakte, beschreef Atkinson, die zei dat zij slechts tweemaal in haar leven was flauwgevallen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: