We kunnen ons niet ontdoen van mRNA en DNA preparaten

we-kunnen-ons-niet-ontdoen-van-mrna-en-dna-preparaten

14-05-22 09: 41: 00,

ARCT-154

Wat ons als nieuwe “vaccins” wordt verkocht, zijn in feite voorbereidingen voor de genetische manipulatie van de cellen van ons eigen lichaam. Deze “gentherapieën” kunnen gerechtvaardigd zijn voor gebruik tegen erfelijke ziekten die moeilijk of niet te genezen zijn, zoals de behandeling van fenylketonurie (PKU). Voor de preventieve behandeling, of “vaccinatie” van gezonde patiënten, zijn zij ongeschikt wegens hun veelzijdige nevenwerkingen.

In dit artikel wordt opnieuw een onderwerp behandeld dat ik meer dan een jaar geleden heb besproken in een vorig artikel op Democratisch Verzet nr. 38 van 27.2.2021.i Toen ging het over de gen-vaccin kandidaat BNT162c2 van de firma BioNtech. Dit is een zogenaamd zelfreplicerend vaccin (saRNA, d.w.z. “self amplifying Ribo-Nuclein Acid”).ii Deze kandidaat is niet gebruikt in de Corona-genvaccinatiecampagne. Ikzelf waarschuw sterk tegen dit soort zelfversterkende vaccins, juist vanwege de virale replicatie van de mRNA-dragers en onvoorspelbare bijwerkingen, vooral wanneer genetisch gemanipuleerde spike-eiwitten op de dragers zijn gecodeerd.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: