China blijft de schroef aandraaien: Burgers mogen nu alleen onder strikte voorwaarden het land verlaten. Paspoorten alleen voor noodgevallen

china-blijft-de-schroef-aandraaien:-burgers-mogen-nu-alleen-onder-strikte-voorwaarden-het-land-verlaten.-paspoorten-alleen-voor-noodgevallen

15-05-22 06: 46: 00,

HONGKONG: China heeft aangekondigd dat het strenge beperkingen zal opleggen aan “niet-essentiële” buitenlandse reizen van zijn burgers om de ergste uitbraak van het coronavirus die het land in de afgelopen twee jaar heeft gekend, in te dammen.

De immigratieambtenaren zeiden dat de beperkingen bedoeld zijn om te voorkomen dat mensen de grens oversteken en onder meer een strengere goedkeuringsprocedure voor paspoorten en andere reisdocumenten en een hardhandig optreden tegen illegale grensoverschrijdingen omvatten.

Tijdens een vergadering van de Nationale Immigratiedienst op dinsdag werd geconstateerd dat de situatie in China zich op een “belangrijk en dringend punt” bevindt en dat de stad Beijing de “belangrijkste van de belangrijke” is.

Volgens een verklaring op de website van het agentschap is de vergadering bijeengeroepen om de besluiten door te geven van de vergadering van het Politbureau Permanent Comité van afgelopen donderdag, voorgezeten door president Xi Jinping, tijdens welke het leiderschap China’s zero-covide beleid heeft herbevestigd.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: