Cijfers liegen niet: de meeste mensen zijn klaar met COVID-vaccinaties

cijfers-liegen-niet:-de-meeste-mensen-zijn-klaar-met-covid-vaccinaties

15-05-22 07: 55: 00,

De New York Times geeft dagelijks updates van de CDC over het aantal gevaccineerde mensen. Aangezien niets wat uit de mond van de CDC komt noodzakelijkerwijs betrouwbaar is, geef ik hieronder de officiële cijfers. Het is echter heel goed mogelijk dat het aantal niet- of gedeeltelijk gevaccineerden nog hoger ligt dan hier is aangegeven. Let goed op de cijfers.

257,6 miljoen (op een totaal van 334 miljoen Amerikanen) hebben ten minste één dosis vaccin gekregen. Dat is 77 % van het land. Na aftrek van de 0- tot 4-jarigen is dat 82 % van degenen die in aanmerking komen voor vaccinatie naar leeftijd. Het blijkt dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen het eens is met het vaccinatieprogramma.

Maar niet voor lang

Een verbazingwekkend 15 % van degenen die oorspronkelijk gevaccineerd zijn (en 11 % van alle Amerikanen) zijn nooit meer gevaccineerd. Dit is enorm. Er is geen ander vaccin waarbij zo’n hoog percentage een serie van 2 doses niet afmaakt.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: