De Oekraïense president Zelensky spreekt de WEF toe en dit is zijn boodschap. En dan: parlementsleden verlaten de toespraak van president Zelensky: “Hij is een oorlogszuchtige en een leugenaar”!

de-oekraiense-president-zelensky-spreekt-de-wef-toe-en-dit-is-zijn-boodschap.-en-dan:-parlementsleden-verlaten-de-toespraak-van-president-zelensky:-“hij-is-een-oorlogszuchtige-en-een-leugenaar”!

15-05-22 05: 34: 00,

De Oekraïense president Zelensky sprak op het Wereld Economisch Forum via het internet in Davos.

Het WEF zegt dat Zelensky onze hulp nodig heeft om “een wereldwijde voedselcrisis te voorkomen”. Er is momenteel bijna 25 miljoen ton graan in Oekraïne. Zonder onze landbouwexport staan tientallen landen op de rand van voedseltekorten. Na verloop van tijd kan de situatie nog veel erger worden, waarschuwt Zelensky in een video die door het WEF op sociale media is geplaatst.

– World Economic Forum (@wef) mei 11, 2022

Hij zegt dat politici al praten over de mogelijke gevolgen van stijgende prijzen en hongersnood in Afrika en Azië. Volgens de Oekraïense president is dit “een direct gevolg” van de Russische agressie.

Zelensky roept alle Europeanen en de hele “vrije wereld” op om druk uit te oefenen op Rusland om “deze schandelijke oorlog” te beëindigen.

Volgens het WEF heeft de Russische marine Odessa en andere havens in de Zwarte Zee geblokkeerd.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: