DHS werkt samen met Chinees drone bedrijf om eerste volledig bewaakte stad in Amerika te creëren

dhs-werkt-samen-met-chinees-drone-bedrijf-om-eerste-volledig-bewaakte-stad-in-amerika-te-creeren

15-05-22 05: 30: 00,

Chula Vista, Californië – De op een na grootste stad in het hoofdstedelijk gebied San Diego met een bevolking van ongeveer 275.000 is de geschiedenisboeken ingegaan. Chula Vista heeft geen kanker genezen of eeuwige energie ontdekt. In plaats daarvan zal de stad de geschiedenis ingaan als de eerste stad in Amerika die volledig in de gaten wordt gehouden door spionagedrones.

“Per hoofd van de bevolking zijn ze waarschijnlijk de meest of een van de meest in de gaten gehouden steden in het land,” zegt Brian Hofer, uitvoerend directeur van de in Oakland gevestigde privacy-groep Secure Justice. “Vrijwel op het moment dat je je voordeur uitstapt en je dagelijkse leven gaat leiden, word je gemarkeerd en gevolgd door een of andere wetshandhavingsinstantie, zelfs als je waarschijnlijk nooit verdacht bent van enig vergrijp.”

Het drone-programma van Chula Vista is niet van de ene op de andere dag tot stand gekomen. In plaats daarvan hebben het Department of Homeland Security en andere overheidsinstellingen gecoördineerd met Chinese drone fabrikanten en gewetenloze big-tech spelers om het programma uit te voeren over meerdere jaren.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: