Dissident One:ㅤFranse ex-marinier keert geschokt terug – Onthult oorlogsmisdaden door Oekraïne die de Westerse media verzwijgen – DissidentNL

dissident-one:ㅤfranse-ex-marinier-keert-geschokt-terug-–-onthult-oorlogsmisdaden-door-oekraine-die-de-westerse-media-verzwijgen-–-dissidentnl

15-05-22 08:00:00,

De Franse ex-soldaat Adrien Bocquet bracht drie weken door in Oekraïne en wat hij daar zag zal voor altijd in zijn geheugen gegrift staan, zei hij. Eenmaal thuis was hij ontzet toen hij hoorde dat de media steeds weer “deskundigen” uitnodigen die niet in Oekraïne zijn geweest en geen idee hebben wat er daar aan de hand is, meldt Free West Media.

In een gesprek met de Franse radiozender Sud Radio zei Adrien Bocquet dat hij getuige was geweest van “een heleboel oorlogsmisdaden“. Al deze oorlogsmisdaden zijn gepleegd door Oekraïense soldaten en niet door Russische soldaten, zei hij.

“Mensen kunnen zeggen wat ze willen. Ik was daar. Ik zag wat daar gebeurde,” benadrukte Bocquet, die zegt dat hij vele tientallen video’s van oorlogsmisdaden heeft gemaakt. Hij zag in een schuur Russische krijgsgevangenen die waren mishandeld en vastgebonden.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: