Dissident One:ㅤJustin Trudeau sluisde miljoenen dollars Canadees belastinggeld naar het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab – DissidentNL

dissident-one:ㅤjustin-trudeau-sluisde-miljoenen-dollars-canadees-belastinggeld-naar-het-wereld-economisch-forum-van-klaus-schwab-–-dissidentnl

15-05-22 06:00:00,

De Canadese regering onder leiding van “Young Global Leader” Justin Trudeau heeft miljoenen dollars belastinggeld betaald aan het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab in de “pandemische” jaren 2020 en 2021, meldt Report24.

Terwijl de burgers (en de Canadese economie) te lijden hadden en in veel gevallen hun middelen van bestaan verloren onder de draconische Corona-maatregelen, vloeide er in 2020-2021 maar liefst 2.915.095 dollar naar het meer dan controversiële WEF van Klaus Schwab. Dit blijkt uit gegevens van de Public Accounts of Canada (hier te bekijken).

De overdrachten werden geïnitieerd door het Ministerie van Milieu en het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Handel en Ontwikkeling. De grootste overdrachtsbetaling aan het WEF was een bijdrage van 1.141.851 dollar uit de internationale ontwikkelingshulp voor multilaterale programmering. Het WEF heeft in het kader van dit programma nog een subsidie van een miljoen dollar ontvangen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: