Gefinancierd door de VS: Laboratoria in Oekraïne hebben met tuberculose besmet vals geld weggegeven aan kinderen in de Volksrepubliek Lugansk

gefinancierd-door-de-vs:-laboratoria-in-oekraine-hebben-met-tuberculose-besmet-vals-geld-weggegeven-aan-kinderen-in-de-volksrepubliek-lugansk

15-05-22 05: 36: 00,

Het hoofd van de Russische strijdkrachten voor bescherming tegen radioactieve, chemische en biologische bedreigingen, luitenant-generaal Igor Kirillov, beweerde dat Oekraïense biolabs nepgeld besmet met tuberculose hebben uitgedeeld aan dorpskinderen in de Volksrepubliek Lugansk in 2020.

Moskou beweert dat Oekraïne heeft geprobeerd de bevolking van de met Rusland geallieerde Volksrepubliek Lugansk te besmetten met tuberculose (tbc) en de regering van de VS heeft toegestaan menselijke proeven te nemen in psychiatrische inrichtingen in Charkov.

Luitenant-generaal Igor Kirillov, hoofd van de Russische strijdkrachten voor de bescherming tegen radioactieve, chemische en biologische bedreigingen, beweerde tijdens een briefing over de resultaten van het onderzoek van het Russische ministerie van Defensie naar vermeende door de VS gefinancierde laboratoria voor biologische wapens in Oekraïne, russische troepen hadden bewijsmateriaal verkregen waaruit bleek dat Kiev had getracht inwoners van het district Slavyanoserbsk in de Volksrepubliek Lugansk (LPR) te besmetten met een hoogpathogene stam van tuberculose in 2020.

“Folders in de vorm van valse bankbiljetten werden besmet met de tuberculoseverwekker en uitgedeeld aan minderjarigen in het dorp Stepovoe”,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: