Het krankzinnige – en selectieve – spel van het direct beschuldigen van politieke tegenstanders voor massale schietpartijen

het-krankzinnige-–-en-selectieve-–-spel-van-het-direct-beschuldigen-van-politieke-tegenstanders-voor-massale-schietpartijen

15-05-22 05: 28: 00, Buffalo Politie op scène bij een Tops Friendly Market op mei 14, 2022 in Buffalo, New York. Minstens 10 mensen werden gedood na een massale schietpartij in de winkel waarbij de schutter in hechtenis werd genomen door de politie. (Foto: John Normile/Getty Images)

Op een softbalveld in een buitenwijk van Washington, DC op juni 14, 2017, gebruikte een eenzame schutter een geweer om lukraak kogels te spuiten op leden van de House GOP die bijeen waren gekomen voor hun gebruikelijke zaterdagochtend training voor een aanstaande liefdadigheidswedstrijd. De toenmalige Majority Whip van het Huis, Rep. Steven Scalise (R-LA), werd in zijn heup geschoten terwijl hij op het tweede honk stond en stierf bijna, hij lag zes weken in het ziekenhuis en onderging meerdere operaties. Vier andere mensen werden neergeschoten, waaronder twee leden van de Capitoolpolitie die deel uitmaakten van Scalise’s beveiliging, een GOP-medewerker en een lobbyist van Tyson Foods. “Hij was op dat moment op ons aan het jagen,” Rep.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: