Het ondergrondse verzet tegen wappies – commonsensetv.nl

het-ondergrondse-verzet-tegen-wappies-–-commonsensetv.nl

15-05-22 12:41:00, Danny Ghosen op bezoek bij de anti-waarheid beweging van Nederland

Eindelijk is er een waar verzet opgericht tegen die verveldene wappies.

Iedereen die niet in staat is voor zichzelf te denken,  een normaal gesprek ka voeren en het gewoon spuugzat is om keer op keer met feiten om de oren te worden geslagen en zwaar gefrustreerd raken hierdoor omdat er niets anders opzit dan tegen deze mensen te schelden omdat de argumenten op zijn, heeft nu de kans zich aan te sluiten bij andere mensen die dezelfde problemen ondervinden.

Voel je je aangetrokken om jezelf constant in de slachtofferrol te plaatsen? Irriteer je je mateloos aan mensen die de waarheid brengen en wiens voorspellingen uitkomen?

Wil niemand meer naar je luisteren omdat steeds meer mensen beginnen te beseffen dat deze wappies die heel veel moeite, tijd en liefde steken in het daadwerkelijk onderzoeken van de problemen in deze wereld?

Kortom: Ben jij een persoon die zijn of haar kop in het zand steekt omdat je denkt dat toegeven een teken van zwakte is en niet inziet dat toegeven juist een sterk punt is omdat je zo kennis op doet en niet in een blijft hangen?

Wellicht is dan Videre dan de juiste plek voor u!

Onderstaande video is van Danny Ghosen die het programma Danny´s wereld presenteert.

Dit zijn de mensen achter het verzet tegen die vervelende waarheidszoekers.

Dit zijn… de Wappie Bestrijders!

YouTube playerYouTube player

De volgende teksten staan onder de video van Danny´s Wereld van de VPRO:

Ze zijn de grootste nachtmerrie van corona-kritisch Nederland: het wappie-watchers-collectief Videre, praat hoge uitzondering met de pers. Vijf leden van het collectief, met ieder hun eigen specialiteit, vertellen aan Danny over hun werkwijze en hun zorgen over de snel radicaliserende Wappies. Danny Ghosen gaat in Danny’s wereld op zoek naar waar het wringt in de maatschappij.

Dat Danny zijn lach in heeft kunnen houden is knap. Dit kinderlijke gedrag is exact waar zij anderen van beschuldigen.

Er is wellicht één reden waarom u deze figuren wél serieus misschien wek serieus kunt nemen en dat is dat de overheid dit soort domme mensen prijst omdat ze goed inzetbaar zijn als useful idiots, net als BLM.

Ze hebben weinig werkende hersencellen maar zodra zij zich ook maar ietwat gelegitimeerd voelen om geweld te gebruiken dan zullen ze dat niet schuwen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: