Het Wereld Economisch Forum spreekt over “Gedachtecontrole met behulp van geluidsgolven”

het-wereld-economisch-forum-spreekt-over-“gedachtecontrole-met-behulp-van-geluidsgolven”

15-05-22 05:58:00, Neuromancer, door Oscar Chichoni Het World Economic Forum – één van de machtigste elite-organisaties ter wereld – heeft in 2018 gesproken over de opkomst van technologie voor gedachtecontrole op afstand. En het geeft toe dat die gebruikt zou kunnen worden om mensen te veranderen in gedachtecontroleslaven, schrijft Vigilantcitizen.com.

Het Wereld Economisch Forum (WEF) is een van de invloedrijkste elite-organisaties, naast de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen, de Bilderberggroep, en de Trilaterale Commissie. Elk jaar brengt het forum zo’n 2500 topmensen uit het bedrijfsleven, internationale politieke leiders, economen, beroemdheden en journalisten bijeen om wereldproblemen te bespreken.

De Board of Trustees van het WEF bestaat uit enkele van de machtigste mensen in de wereld. Hier zijn enkele van hen.

  • Mark Carney, Gouverneur, Bank van Engeland
  • Al Gore, vice-president van de Verenigde Staten (1993-2001); voorzitter en mede-oprichter, Generation Investment Management LLP
  • Jim Yong Kim, president van de Wereldbank
  • Christine Lagarde, Directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF)
  • Peter Maurer, voorzitter van het Internationaal Comité van het Rode Kruis (ICRC)
  • Indra Nooyi, Voorzitter, PepsiCo
  • L. Rafael Reif, president van het Massachusetts Institute of Technology (MIT)
  • Ursula von der Leyen, minister van Defensie, ministerie van Defensie van Duitsland
  • David M. Rubenstein, mede-oprichter en mede-uitvoerend voorzitter, Carlyle Group

In veel opzichten is het WEF vergelijkbaar met de Bilderberg Groep. Interessant feit: Klaus Schwab, de oprichter en uitvoerend voorzitter van het WEF is een voormalig lid van de stuurgroep van de Bilderberg Groep.

Niet anders dan andere machtige organisaties die beweren “de wereld te helpen”, wordt het WEF ervan beschuldigd in feite de belangen van de wereldelite te bevorderen.

Het Transnational Institute beschrijft het hoofddoel van het Wereld Economisch Forum als volgt:

“Te fungeren als een socialiserende instelling voor de opkomende wereldelite, de “maffiocratie” van de globalisering, bestaande uit bankiers, industriëlen, oligarchen, technocraten en politici. Zij bevorderen gemeenschappelijke ideeën, en dienen gemeenschappelijke belangen: hun eigen belangen.”

In plaats van de wereldproblemen op te lossen, wordt het WEF ervan beschuldigd de schuld van regeringen en grote conglomeraten af te schuiven op gewone burgers.

“In een studie, gepubliceerd in het Journal of Consumer Research, werd de sociologische impact van de WEF onderzocht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: