Legerveteraan somt schokkende cijfers op over de gevolgen van vaccinatie

legerveteraan-somt-schokkende-cijfers-op-over-de-gevolgen-van-vaccinatie

15-05-22 05: 45: 00,

Tijdens de Children’s Health Defense Roundtable van vrijdag, haalde VS-leger veteraan Pam Long alarmerende cijfers aan over de gevolgen van Corona vaccinatie. Zij baseerde zich op gegevens van de DMED (Defense Medical Epidemiology Database).

Sinds de invoering van het vaccin zijn er 2800 procent meer gevallen van hartspierontsteking, 300 tot 900 procent meer gevallen van kanker, 500 procent meer gevallen van onvruchtbaarheid, 300 procent meer miskramen, 1000 procent meer gevallen van neurologische aandoeningen, 500 procent meer gevallen van demyeliniserende aandoeningen, 600 procent meer gevallen van MS, 500 procent meer gevallen van het Guillain-Barré-syndroom, 500 procent meer gevallen van HIV en 400 procent meer gevallen van longembolie zijn gemeld, aldus Long, die onder meer als inlichtingenofficier voor de stabilisatiemacht van de NAVO heeft gewerkt.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier. Demyeliniserende ziekte is een ziekte van het centrale zenuwstelsel waarbij de beschermende myelinelaag rond de zenuwcellen beschadigd is. Als gevolg daarvan kunnen veel functies worden aangetast,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: