Moon of Alabama:ㅤMoA – Oekraïne Open Thread 2022-66

moon-of-alabama:ㅤmoa-–-oekraine-open-thread-2022-66

,

Mei 15, 2022

Oekraïne Open Thread 2022-66

Alleen nieuws & opinies met betrekking tot het Oekraïne conflict …

De open thread voor andere onderwerpen is hier.

Geplaatst door b op Mei 15, 2022 op 11: 40 UTC | Permalink

Comments

Ik heb onlangs een paar artikelen geplaatst over ogenschijnlijke Russische verliezen op Slangeneiland en die inmiddels befaamde rivieroversteek in Donbass, die vervolgens allebei ofwel niet overtuigend ofwel onjuist bleken te zijn. Mijn fout. Nog steeds kostbaar voor Rusland, maar over het algemeen waarschijnlijk meer indicatief voor Oekraïense nederlagen. Mijn punt was: dit kost Rusland ook geld en hoe lang kan dit nog zo doorgaan? Ik vind de hele eenzijdige Russische cheerleader berichtgeving net zo idioot als de hele Slava Ukraina hysterie.

Ondanks dat ik te goeder trouw postte, werd ik beschuldigd van ‘concern trolling’,

” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: