Moon of Alabama: Money does not talk

moon-of-alabama:-money-does-not-talk

,

mei 14, 2022

Als Oekraïne aan de winnende hand is, waarom vragen de VS dan om een staakt-het-vuren?

Gisteren belde de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin met de minister van Defensie van de Russische Federatie Sergei Shoigu.

Waarom?

De Amerikaanse notulen van het gesprek zeggen:

Op mei 13 sprak minister van Defensie Lloyd J. Austin III voor het eerst sinds februari 18 met de Russische minister van Defensie Sergej Sjoigoe. Minister Austin drong aan op een onmiddellijk staakt-het-vuren in Oekraïne en benadrukte het belang van het in stand houden van de communicatielijnen.

Austin initieerde het gesprek en de VS streven naar een staakt-het-vuren in Oekraïne!!!

Wordt ons niet verteld dat de Oekraïne de oorlog aan het winnen is? Dat het de Russische troepen spoedig over de grens zal terugdrijven? De operatie om ‘Rusland te verzwakken’, die Austin twee weken geleden publiekelijk had aangekondigd, lijkt niet zo goed te gaan.

” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: